Egne servicevogne og løbende service

God og personlig service til lave priser

Bredt udvalg af lifte og entreprenørmateriel 

og gratis opmåling

Bomlift med maksimal arbejdshøjde

Hos KLU Materiel Nord i Nordjylland, kan du leje en professionel bomlift, der giver en maksimal arbejdshøjde på næsten 60 meter og helt ned til 11 meter. 

Har du en forestående opgave i nærheden af Aalborg, Frederikshavn eller Viborg, tilbyder vi fleksibel udlejning af en bomlift, så du kan arbejde mere effektivt og nå dine mål. 

Der kan være mange årsager, til at have brug for en lift, med en enormt stor rækkevidde. 

Er det ikke nok med et stillads eller en stige, opnår du en større grad af fleksibilitet, da en lift kan vendes, drejes og skifte højde, som du har brug for det. 

Vi har bomlifte i forskellige størrelser, så lad os høre om dine behov.

Sikker og pålidelig bomlift, der skaber tryghed

Når du arbejder langt oppe i højderne på en bomlift, er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Det er den i den grad med en lift fra os, som vi selv servicerer og reparerer. 

Alle vores lifte er udstyret med en JIB, som gør det muligt for liften at styres meget præcist, så du kan nå alle nødvendige steder.

Vælg mellem flere typer, hvor nogle er drevet af diesel, mens andre er batteridrevne.​ 

​Da vi er et kvalitetsbevidst udlejningsfirma, leverer vi udelukkende lifte i højeste kvalitet, som er utroligt pålidelige og skaber tryghed. Få en fleksibel løsning, så du kan nå hvor som helst - bestil en bomlift hos os til en skarp pris.

Priser på bomlift leje i Nordjylland

​Prisen for leje af bomlifte varierer meget alt afhængig af, hvad dine behov er. Priserne starter dog ved 2.255 kr. pr. dag for en elektrisk Manitou bomlift med 7 meter udlæg og en løftekapacitet på 200 kg.

Skal du bruge en større bomlift? Se vores udlejningskatalog på side 2, for at se den fulde pris- og specifikationsliste over vores bomlifte til udlejning. Vær opmærksom på at der både er elektriske bomlifte og dieseldrevne bomlifte.

Terrængående lift med stor alsidighed

Ønsker du at leje en lift, der er terrængående og mere alsidig end de fleste teleskoplifte, er en bomlift den helt rigtige løsning til dig. 

Vi tilbyder professionel rådgivning i forbindelse med valg af den rigtige lift til dine behov. Så kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et godt tilbud.

Kontakt os på telefon 70 25 00 06 eller skriv til klunord@klunord.dk - din udlejningsspecialist inden for lifte, til alle typer opgaver og formål.​

Vores åbningstider:

Mandag:     07:00 - 15:30

Tirsdag:      07:00 - 15:30

Onsdag:     07:00 - 15:30

Torsdag:     07:00 - 15:30

Fredag:      07:00 - 15:00

Indsend din ordre​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Google

INFO​

KLU Materiel Nord A/S

CVR: 28654944

KONTAKT

Tlf:  70 25 00 06

​Mail: klunord@klunord.dk

Faktura: faktura@klunord.dk