Egne servicevogne og løbende service

God og personlig service til lave priser

Bredt udvalg af lifte og entreprenørmateriel 

og gratis opmåling

Liftudlejning af forskellige typer lifte

Hos KLU Materiel Nord tilbyder vi professionel liftud​lejning i Nordjylland. Vi har kunder primært i Aalborg, Frederikshavn og Viborg, men servicerer også kunder i resten af landet. Har du brug for ekstra højde og rækkevidde til en opgave, kan en lift give dig større fleksibilitet, således at du kan udføre dit arbejde optimalt.

Vi tilbyder liftudlejning af forskellige lifte, hvorfor du har mulighed for selv at vælge den, der passer til din opgave.

Alle vores lifte bliver løbende tjekket grundigt efter i sømmene, så vi kan opretholde en høj standard. Alt virker, som det skal, og du får en pålidelig lift, der kan hjælpe dig med at nå de ekstra meter, du ellers ikke kunne nå.

Kompetent liftudlejning med dine behov i fokus

Har du brug for liftudlejning, hvor du kan få en fleksibel ordning samt leje så længe, du har behov for det, er vi det rette firma for dig. Vi har altid kunden i fokus, da vi er til for at imødekomme og hjælpe dig med dine behov.

Når det kommer til liftudlejning, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi udfører selv, alt i service og reparation, da vi kender vores maskiner. Vi har mange års erfaring i branchen og er derfor kompetente ud til fingerspidserne.

Kontakt os, hvis du har brug for en lift, til eksempelvis en maleropgave. Du kan eksempelvis leje en bomlift eller en lastbillift. Vi har også mange andre typer lifte til udlejning.

Robust, slidstærk og holdbar

Når du skal op i højderne med en lift, er det rart at føle sig tryg og sikker. Vi tilbyder udelukkende liftudlejning af de bedste lifte på markedet, som er robuste, slidstærke og holdbare.

Vi står 100% inde for kvaliteten, så du trygt kan leje din lift hos os.

Skal du leje en lift? Kontakt os for at høre mere om dine muligheder på telefon 70 25 00 06 eller skriv til klunord@klunord.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med liftudlejning af præcis den lift, du har brug for.​

Udlejning af lifte og entreprenørmateriel i Aalborg

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på enhver opgave.

Vores åbningstider:

Mandag:     07:00 - 15:30

Tirsdag:      07:00 - 15:30

Onsdag:     07:00 - 15:30

Torsdag:     07:00 - 15:30

Fredag:      07:00 - 15:00

Indsend din ordre​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Google

INFO​

KLU Materiel Nord A/S

CVR: 28654944

KONTAKT

Tlf:  70 25 00 06

​Mail: klunord@klunord.dk

Faktura: faktura@klunord.dk